Tomatsauce på fem minutter
Når du bager pizza på vores bagestål, går det stærkt. Ned til 4 minutter. Her får du opskriften på en pizzasauce, der er næsten lige så hurtig…
Når du bager pizza på vores bagestål, går det stærkt. Ned til 4 minutter. Her får du opskriften på en pizzasauce, der er næsten lige så hurtig…
Når du bager pizza på vores bagestål, går det stærkt. Ned til 4 minutter. Her får du opskriften på en pizzasauce, der er næsten lige så hurtig…
1 dåse hakkede tomater (gerne Mutti)
1 dåse tomatpure
1 fed hvidløg
1/2 løg
1 tsk salt
Peber
3 spsk olivenolie. Den er med til at legere pizzasaucen, så saucen ikke trækker ned i pizzadejen. Det giver endnu sprødere pizza.
Blend hele molivitten med en stavblender og tilsæt derefter:
1 tsk tørret oregano eller timian.
Kan laves i større mængder og fryses ned i rette portioner.
Klassikeren der er udødelig. Vi elsker den, da den provokerer en i al sin enkelthed med de fire ingredienser; bund, tomatsauce, mozzarella og basilikum.
Den nemme pizzadej der ikke kræver meget arbejdstid, men skal dog hæve et døgnstid i køleskabet.
Denne dej er rigtig gode venner med Diablopladen og den minder meget om de napolitanske pizzaer, vi har smagt. Den skal rulles tyndt ud på