
Tomatsauce på fem minutter
Når du bager pizza på vores bagestål, går det stærkt. Ned til 4 minutter. Her får du opskriften på en pizzasauce, der er næsten lige så hurtig…
Når du bager pizza på vores bagestål, går det stærkt. Ned til 4 minutter. Her får du opskriften på en pizzasauce, der er næsten lige så hurtig…
Når du bager pizza på vores bagestål, går det stærkt. Ned til 4 minutter. Her får du opskriften på en pizzasauce, der er næsten lige så hurtig…
1 dåse hakkede tomater (gerne Mutti)
1 dåse tomatpure
1 fed hvidløg
1/2 løg
1 tsk salt
Peber
3 spsk olivenolie. Den er med til at legere pizzasaucen, så saucen ikke trækker ned i pizzadejen. Det giver endnu sprødere pizza.
Blend hele molivitten med en stavblender og tilsæt derefter:
1 tsk tørret oregano eller timian.
Kan laves i større mængder og fryses ned i rette portioner.
DIABLOSTEEL’S TEST AF BAGESTÅL Igennem alle de år, vi har leget med bagestål og madlavning på vores Diablosteel, har vi gennemført adskillige “Bagestål test” –
Endnu et af de spørgsmål vi får, når folk hører om hvad vi laver eller hører, at der er et bedre alternativ til deres pizzasten, der i(igen) er knækket er “Hvordan bruger man bagestål?”. Og nu er det sådan, at vi elsker Jeres spørgsmål, for så kan vi få lov til at fortælle endnu mere om det vi er vilde med, nemlig bagestål.
Vi kan se, at ét af de spørgsmål, vores alle sammens Google ofte får er “HVOR LANG TID SKAL HJEMMELAVET PIZZA HAVE I OVNEN?” Jer
Klassikeren der er udødelig. Vi elsker den, da den provokerer en i al sin enkelthed med de fire ingredienser; bund, tomatsauce, mozzarella og basilikum.
Den nemme pizzadej der ikke kræver meget arbejdstid, men skal dog hæve et døgnstid i køleskabet.
Denne dej er rigtig gode venner med Diablopladen og den minder meget om de napolitanske pizzaer, vi har smagt. Den skal rulles tyndt ud på