Koldhævede boller med sprød skorpe på diablosteel
Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe. Disse koldhævede boller med sprød skorpe er meget nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet.
Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe. Disse koldhævede boller med sprød skorpe er meget nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet.
Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe? Disse langtidshævede boller med sprød skorpe er utrolig nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet.
Det er en meget let opskrift. De er hurtigt lavet.
Vores Diabloboller er uden tvivl et HIT søndag morgen. Opskriften er simpel:Aftenen før blandes500 ml vand625 gram mel3 tsk salt1 tsk tørgær eller en ærts
Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe. Disse koldhævede boller med sprød skorpe er meget nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet.
Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe? Disse langtidshævede boller med sprød skorpe er utrolig nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet.
Det er en meget let opskrift. De er hurtigt lavet.
Vores Diabloboller er uden tvivl et HIT søndag morgen. Opskriften er simpel:Aftenen før blandes500 ml vand625 gram mel3 tsk salt1 tsk tørgær eller en ærts
500 g hvedemel
125 g mel efter eget valg (eks.:durummel, speltmel, rugmel, majsmel, fuldkornsmel etc.)
2 tsk fint salt
½ tsk tørgær
Bland disse ingredienser rigtig godt og tilsæt så 500 ml vand
Ælt dejen med en grydeske indtil alt er vådt og lad dejen hæve tildækket i stuetemperatur i 8 til 12 timer. Hvis de skal have længere tid, sæt da skålen i køleskabet og tag dejen ud, mens Diablopladen forvarmer.
Se mere på vores videoblog under diabloboller og formning af diabloboller
Læg diablopladen midt i ovnen og tænd ovnen på 250-275 grader.
Hæld dejen ud på et meltildækket bord. Drys mel over dejen, da den ellers klister og del dejen i tolv boller.. Læg dem på en stykke bagepapir placeret på pizzaspaden og flyt bollerne over på bagepapiretLad bollerne hæve i 45 minutter.
Sæt spidsen af spaden helt inderst i ovnen og ryst bollerne over på Diablopladen. Her kan du evt lægge et vådt håndklæde ind i bunden af ovnen og tage det ud med en stegegaffel efter 5 min. Pas på! Det er meget varmt!
Bag bollerne i 10-12 min og tag så en bolle ud og bank og se på den. Det kan variere lidt fra ovn til ovn, hvor længe de skal have. Lad bollerne afkøle i 15 min på en rist og server. De egner sig også til at fryse ned.
Vi søger hele tiden efter opskrifter, hvor Diablopladen kommer til sin
ret. Lækre opskrifter på perfekt sprød pizza og lækkert brød med sprød skorpe.
Finder du på en ny opskrift, eller en lækker variation af en klassiker, så fortæl os om det. “Tag” os på Facebook eller Instagram når du har kreeret lækkerier på Diablopladen.
Hvorfor vælge et bagestål fra Diablosteel?
Fordi vores bagestål er det tykkeste og dermed absorberer mere varme.
Når Diablosteel bagestålet efter 40 minutter er fuldt opvarmet på
højeste temperatur, kan du begynde at imponere dine gæster eller
familie.
Varmeledningen fra stål til dej foregår 18-20 gange bedre end
på en pizzasten og markant bedre end på en almindelig ovnplade. Dette
gør, at bagetiden er væsentlig reduceret. Derfor er Diablosteel også et fantastisk alternativ til pizzasten.
Den kraftige varmeoverførsel giver en skorpe, som kun en italiensk brændefyret ovn ellers kan.
Dejen bliver “pumpet op” af det chock den får fra Diablopladen, hvilket giver en sprød, men ikke udtørret dej, som
stadig bevarer smagen af den gode mel du bruger.
Vi har fundet frem til en simpel tomatsauce der gør brug af din favorit dåsetomat og som ikke bliver sjasket.
Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe? Disse langtidshævede boller med sprød skorpe er utrolig nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet.
Når du bager pizza på vores bagestål, går det stærkt. Ned til 4 minutter. Her får du opskriften på en pizzasauce, der er næsten lige så hurtig…