
Bagestål test
DIABLOSTEEL’S TEST AF BAGESTÅL Igennem alle de år, vi har leget med bagestål og madlavning på vores Diablosteel, har vi gennemført adskillige “Bagestål test” –
Det lader til at vi ikke kan finde det du søger. Måske du kan søge efter det?
DIABLOSTEEL’S TEST AF BAGESTÅL Igennem alle de år, vi har leget med bagestål og madlavning på vores Diablosteel, har vi gennemført adskillige “Bagestål test” –
Endnu et af de spørgsmål vi får, når folk hører om hvad vi laver eller hører, at der er et bedre alternativ til deres pizzasten, der i(igen) er knækket er “Hvordan bruger man bagestål?”. Og nu er det sådan, at vi elsker Jeres spørgsmål, for så kan vi få lov til at fortælle endnu mere om det vi er vilde med, nemlig bagestål.
Vi kan se, at ét af de spørgsmål, vores alle sammens Google ofte får er “HVOR LANG TID SKAL HJEMMELAVET PIZZA HAVE I OVNEN?” Jer
Hvis ikke du kender hvid pizza, så bør du prøve det.
Pizza Bianco – deraf navnet: Hvid Pizza – kendetegnes ved at opskriften ikke indeholder sauce, som de traditionelle pizza’er.
Der er nu ikke noget som duften af nybagt brød i huset, og et lækkert, varmt franskbrød med sprød skorpe og måske bare en smule smør, er noget de fleste har lyst til at sætte tænderne i.
DIABLOSTEELS PIZZAGUIDE Vi elsker pizza – og det er der også rigtig mange andre, der gør. Det er så skønt, at invitere hjem til pizza