
Bagestål test
DIABLOSTEEL’S TEST AF BAGESTÅL Igennem alle de år, vi har leget med bagestål og madlavning på vores Diablosteel, har vi gennemført adskillige “Bagestål test” –
DIABLOSTEEL’S TEST AF BAGESTÅL Igennem alle de år, vi har leget med bagestål og madlavning på vores Diablosteel, har vi gennemført adskillige “Bagestål test” –
Endnu et af de spørgsmål vi får, når folk hører om hvad vi laver eller hører, at der er et bedre alternativ til deres pizzasten, der i(igen) er knækket er “Hvordan bruger man bagestål?”. Og nu er det sådan, at vi elsker Jeres spørgsmål, for så kan vi få lov til at fortælle endnu mere om det vi er vilde med, nemlig bagestål.
Vi kan se, at ét af de spørgsmål, vores alle sammens Google ofte får er “HVOR LANG TID SKAL HJEMMELAVET PIZZA HAVE I OVNEN?” Jer
Vi har fundet frem til en simpel tomatsauce der gør brug af din favorit dåsetomat og som ikke bliver sjasket.
Når lysten til hjemmelavet pizza er akut, er det rart med en pizzadej,
der ikke skal æltes.
Når du bager pizza på vores bagestål, går det stærkt. Ned til 4 minutter. Her får du opskriften på en pizzasauce, der er næsten lige så hurtig…