Bagestål fra Diablosteel

Flere søgeresultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

OM DIABLOSTEEL

KÆRLIGHED TIL GOD MAD

Vi kan ikke lyve os fra, at vi er lidt nørdede når det kommer til madlavning. Vi kan godt lide at bage og så er vi fans af god pizza. I vores øjne er GOD pizza og godt bagværk noget med sprød skorpe og lækker smag, og vi har virkelig leget og testet igen og igen for at finde et godt alternativ til stenovn og den klassiske pizzasten. Vi var ganske enkelt ikke tilfredse med resultatet når vi brugte almindelig pizzasten, og det der med en RIGTIG stenovn inde i køkkenet, det var ikke sådan helt lige til.

Vi har prøvet at lægge mursten ind i ovnen, vi har prøvet marmor, lavasten og lige lidt hjalp det. Lige indtil vi, stærkt inspireret af “Modernist Cuisine – at home” af Nathan Myhrvold, gik i gang med at researche på ideen om at bage vores brød og pizza på en tyk stålplade. De fleste kender sikkert skuffelsen over, at ovnen hjemme i køkkenet ikke kan præstere det, de professionelle kan.

Vi har været igennem mange tykkelser af stål og fundet frem til, at 10mm bagestål giver den bedste effekt hvis du bager mange pizzaer eller store brød i træk. På baggrund af forespørgsler fra vores kunder har vi også udviklet 6mm bagestål på 6 kilo. Den er glimrende til familiebrug og er noget lettere at håndtere. Læs mere her.

Du kan følge os på både Facebook og Instagram og se, hvad vi alt laver af lækkerier på Diablosteel. Men også hvad vore kunder uploader af skønt bagværk!

ALTERNATIV TIL STENOVN

Vores alternativ til stenovnen blev stålpladen “Diablosteel”, som vi har kaldt den, fordi den er “hot as hell”. Pladen optager og leder varmen over i brødet ca. 18 gange bedre end pizzasten og giver en meget sprødere skorpe. Varmeoverførslen reducerer desuden bagetiden på pizza ned til blot fire til fem minutter.

Resultatet er mindst lige så godt som det, en professionel stenovn kan præstere. Vi er faktisk så stolte af vores resultat, at vi gerne vil dele det med Jer, så i august 2013 – efter vi gennem de sidste mange år har bagt brød, boller og pizza i enorme mængder – blev konceptet Diablosteel en realitet.

Nu hvor vores ovn fungerer optimalt, kan vi koncentrere os om at sprede det glade budskab.

udklip

MANGLER DU LIDT INSPIRATION

RELATEREDE OPSKRIFTER & INDLÆG

Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0