Grissini
Når det en sjælden gang sker, at der er for meget pizzadej, skal man ikke fortvivle. Rul små stykker dej ud med håndfladerne på bordet
DIABLOSTEEL’S TEST AF BAGESTÅL Igennem alle de år, vi har leget med bagestål og madlavning på vores Diablosteel, har vi gennemført adskillige “Bagestål test” –
Endnu et af de spørgsmål vi får, når folk hører om hvad vi laver eller hører, at der er et bedre alternativ til deres pizzasten, der i(igen) er knækket er “Hvordan bruger man bagestål?”. Og nu er det sådan, at vi elsker Jeres spørgsmål, for så kan vi få lov til at fortælle endnu mere om det vi er vilde med, nemlig bagestål.
Vi kan se, at ét af de spørgsmål, vores alle sammens Google ofte får er “HVOR LANG TID SKAL HJEMMELAVET PIZZA HAVE I OVNEN?” Jer
Bagning har altid været en vigtig del af madlavningskulturen, og med fremskridt inden for teknologi og materialer er bagning blevet endnu mere præcist og effektivt.
Bagestål er blevet et populært redskab i mange hjemmebagere og kokkes køkkener. Dette værktøj, som er fremstillet af svensk højkvalitetsstål, er designet til at simulere
Bagestål på grillen åbner for en ny dimension af grillteknikker, som forvandler den traditionelle grillning til en alsidig kulinarisk oplevelse. Ved at introducere bagestålet til