
Grissini
Når det en sjælden gang sker, at der er for meget pizzadej, skal man ikke fortvivle. Rul små stykker dej ud med håndfladerne på bordet
DIABLOSTEEL’S TEST AF BAGESTÅL Igennem alle de år, vi har leget med bagestål og madlavning på vores Diablosteel, har vi gennemført adskillige “Bagestål test” –
Endnu et af de spørgsmål vi får, når folk hører om hvad vi laver eller hører, at der er et bedre alternativ til deres pizzasten, der i(igen) er knækket er “Hvordan bruger man bagestål?”. Og nu er det sådan, at vi elsker Jeres spørgsmål, for så kan vi få lov til at fortælle endnu mere om det vi er vilde med, nemlig bagestål.
Vi kan se, at ét af de spørgsmål, vores alle sammens Google ofte får er “HVOR LANG TID SKAL HJEMMELAVET PIZZA HAVE I OVNEN?” Jer
Bagestål er et fantastisk redskab til at frembringe lækre hjemmebagte pizzaer og brød med sprøde skorper, men kan du også bruge det på grillen? Svaret
Bagestål er et stadigt mere populært redskab i både hjemmekøkkener og professionelle bagere. Men hvad er det, der gør dette redskab så særligt, og hvorfor
Bagestål er et fantastisk værktøj til at lave perfekt bagværk lige fra pizzaer til brød. Men ligesom med ethvert køkkenredskab, er det vigtigt at vedligeholde