Bagestål fra Diablosteel

Flere søgeresultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tips & tricks

MEL

Til pizza bruger vi oftest tipo00 som er en standard for den fineste formalingsgrad. Det har et højt proteinindhold og giver en god elasticitet i dejen og kan derfor strække sig mere. Det er med til at gøre pizzabunden tyndere og sprødere. Tipo00 fås i de fleste supermarkeder og specialforretninger.

Semola/majsmel/durum er også gode meltyper til at lægge dejen ud på spaden. De lidt grovere meltyper får nærmest dejen til at ”rulle” fra pizzaspade til ovn.

TØRGÆR

Vi bruger kun tørgær i vores opskrifter. Man er sikker på et ensartet resultat hver gang. Tørgær fås i de fleste supermarkeder.

DÅSETOMATER

Her er det en dårlig ide at spare. Gå efter de bedste man kan få. Hvis man skulle være heldig at finde San Marzano tomater eller andre gode italienske tomater på dåse (ex. Mutti) – så køb en masse. De kan også bidrage positivt i andre retter.

 

KØKKENGREJ

Anskaf dig præcise måleskeer og målebægre og brug de samme hver gang. Det er meget frustrerende at have flere forstyrrende elementer end højst nødvendigt. Temperatur og luftfugtighed er udfordrende nok.

  • En røremaskine er en dejlig opfindelse, men ikke en nødvendighed. Man får bare mere motion uden.
  • En præcis køkkenvægt er et must.
  • En kølerist.
  • Gerne en sekundær pizzaspade, da man næsten ikke når at lave en pizza før den anden er færdig.
  • En spatel eller bordskraber er god til at dele dejen i 200 grams klumper.
  • Et stegetermometer

PIZZADEJEN

Vores fuldstændige gennemprøvede dej Pizzadej Diaboli er utrolig medgørlig. Den kan fryses i portioner, den er nem at lave til en pizzabund, og så bliver den utrolig sprød og lækker. Vi har synes, at den bedste størrelse på pizzabollerne er 250 gram. Gnid hænderne ind i olivenolie og smør pizzabollernemed et tyndt lag. Ikea har nogle fantastiske skåle til formålet (se link) De passer som skabt til at lade dejen hæve i dem og da de er runde, vil man meget lettere få runde pizzaer! Alternativt kan de gnides ind i olivenolie og pakkes i husholdningsfilm og lægges på køleskabet. Tag dem ud to timer inden brug Hvis de har været i fryseren, tages de ud om morgenen og lægges i køleskabet. To timer inden de skal bruges skal de i stuetemperatur.

MANGLER DU LIDT INSPIRATION

RELATEREDE OPSKRIFTER & INDLÆG

Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0