
Bagestål test
DIABLOSTEEL’S TEST AF BAGESTÅL Igennem alle de år, vi har leget med bagestål og madlavning på vores Diablosteel, har vi gennemført adskillige “Bagestål test” –
DIABLOSTEEL’S TEST AF BAGESTÅL Igennem alle de år, vi har leget med bagestål og madlavning på vores Diablosteel, har vi gennemført adskillige “Bagestål test” –
Endnu et af de spørgsmål vi får, når folk hører om hvad vi laver eller hører, at der er et bedre alternativ til deres pizzasten, der i(igen) er knækket er “Hvordan bruger man bagestål?”. Og nu er det sådan, at vi elsker Jeres spørgsmål, for så kan vi få lov til at fortælle endnu mere om det vi er vilde med, nemlig bagestål.
Vi kan se, at ét af de spørgsmål, vores alle sammens Google ofte får er “HVOR LANG TID SKAL HJEMMELAVET PIZZA HAVE I OVNEN?” Jer
Her finder du den klassiske opskrift på Flammkuchen.
Denne hurtigt lavede tyske version af en pizza er genial som snack når gæsterne kommer…
Denne dej er rigtig gode venner med Diablopladen og den minder meget om de napolitanske pizzaer, vi har smagt. Den skal rulles tyndt ud på
Vi får tit spørgsmål fra pizzaelskere, der er gået i gang med at lege med hjemmelavet pizza på bagestål. Ét af spørgsmålene er: HVILKEN PIZZA