Bagestål fra Diablosteel

Flere søgeresultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

FREMSTILLING

DIABLOSTEEL ER ET DANSK PRODUCERET PIZZASTÅL.

Både vores pizzastål “Diablosteel“, vores professionelle pizzaspade og vores lette pizzaspader er udviklet og fremstillet i Danmark. Det er vi selvfølgelig stolte af, og vi har da også en lang bedre kontrol at vores produkter lever op til vores krav. Pladen er af massivt stål og vi har fundet frem til at denne ståltype er ideel til ovnen. Vores bagestål er fødevaregodkendt og er ståltype S235JR.

SPADER SKAL DER TIL

Vi har to slags pizzaspader.

  • Vores professionelle pizzapade, som bliver fremstillet på det yderst dedikerede forsorgshjem Dalhoffsminde i Haderslev. Dalhoffsminde er bosted, hvor boligløse og socialt udsatte kan bo i trygge rammer, og hvor stedets medarbejdere driver forskellige værksteder, hvor beboerne kan få lov at arbejde.
  • Vores aluspade, som fylder og vejer mindre. Aluspaden er børstet for et bedre finish og bukket, så det er nemt at få fat i.

VORES PIZZASTÅL SKAL RUMME KÆRLIGHED

Vi elsker mad. Og vi elsker at lave den, og mad lavet med kærlighed og god tid, smager bare bedre.

Derfor har vi også valgt, at fremstillingen af vores pizzastål skal rumme en historie der matcher den kærlighed.

Ovre på vores facebookside kan du følge med i fællesskabet. Her kan du ikke bare mærke vores kærlighed til god mad, men også få ideer og inspiration fra vores mange følgere og venner, der gerne deler deres billeder og opskrifter.

UDVALGTE BILLEDER

Vores kunder er rigtigt gode til at dele billeder og opskrifter, hvor de har leget med deres Diablosteel Pizzastål. Du kan se nogle af dem her:

MANGLER DU LIDT INSPIRATION

RELATEREDE OPSKRIFTER & INDLÆG

Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0