Ikke hvis du er glad for din pizzasten, og den giver dig den sprøde pizza du gerne vil have.
Bagestål har den fordel, at stålet kan absorbere og afgive mere varme 20 gange bedre end en stenplade, og kan derfor give sprød pizza, lækkert bagværk og mange andre lækre resultater i køkkenet, hurtigere og bedre end en pizzasten kan.
Du kan læse mere om forskellen på hhv. bagesten, stenovn og bagestål her.
Svar: 10 mm, hvis du er kompromisløs, 6mm, hvis du synes pladen er for tung, men stadig vil have den vilde effekt af bagestål
Ikke på stålet som sådan. Bagestål er stål, og kan derfor ruste. Det er tykkelsen, der gør den store forskel. Vores 10 mm plade er velegnet til alle typer bagværk. Det er tykkelsen, der er afgørende for evnen til at absorbere og lede varmen jævnt over i dejen, eller hvad du nu tilbereder. Men vores 10 mm er TUNG! Derfor har vi udviklet en 6 mm, der er ca 50% lettere, men stadig har en imponerende effekt!
Diablosteelpladen er som nævnt ikke lavet af rustfrit stål, så det er derfor vigtigt at du IKKE vasker den med vand eller kommer den i opvaskemaskinen. Pladen er overfladebehandlet med olie og er nem at rengøre, og du vil som regel kunne nøjes med at børste den af, men HUSK at lade den køle af, gerne til dagen efter. Læs mere her