Julegaver byttes frem til 1/2-2025

FAQ

Ikke hvis du er glad for din pizzasten, og den giver dig den sprøde pizza du gerne vil have.
Bagestål har den fordel, at stålet kan absorbere og afgive mere varme 20 gange bedre end en stenplade, og kan derfor give sprød pizza, lækkert bagværk og mange andre lækre resultater i køkkenet, hurtigere og bedre end en pizzasten kan.

Du kan læse mere om forskellen på hhv. bagesten, stenovn og bagestål her.

Svar: 10 mm, hvis du er kompromisløs, 6mm, hvis du synes pladen er for tung, men stadig vil have den vilde effekt af bagestål

Du kan læse mere om tykkelsen på bagestål her. 

Ikke på stålet som sådan. Bagestål er stål, og kan derfor ruste. Det er tykkelsen, der gør den store forskel. Vores 10 mm plade er velegnet til alle typer bagværk. Det er  tykkelsen, der er afgørende for evnen til at absorbere og lede varmen jævnt over i dejen, eller hvad du nu tilbereder. Men vores 10 mm er TUNG! Derfor har vi udviklet en 6 mm, der er ca 50% lettere, men stadig har en imponerende effekt!
Diablosteelpladen er som nævnt ikke lavet af rustfrit stål, så det er derfor vigtigt at du IKKE vasker den med vand eller kommer den i opvaskemaskinen. Pladen er overfladebehandlet med olie og er nem at rengøre, og du vil som regel kunne nøjes med at børste den af, men HUSK at lade den køle af, gerne til dagen efter. Læs mere her

Vi har endnu ikke hørt om ovnnedbrud eller ødelagte køkkener pga Diablosteelpladen. Det er korrekt, at vores bagestål er noget tungere end andre, men det er fordi vores plade er tykkere. Og ja, din ovn kan godt holde til den, hvis du altså har en ovn der er i almindelig god stand.
  • 35×40 cm.
  • Diablopladen er 6 mm tyk og vejer 6 kilo.
  • Diablo PRO er 10 mm tyk og vejer 11 kilo.
  • Brug IKKE sæbe og kom IKKE Diablopladen i opvaskemaskinen. Det er stål, der kan ruste. Hvis pladen bliver våd, så lad den ikke lufttørre. Tør den ren med et viskestykke hurtigt efter.
  • Diablopladen leveres med rustbeskyttende papir som kasseres. Gnid pladen ind i raps-, oliven eller solsikkeolie og tør det overskydende olie af. Bag pladen på 200 grader i en time og pladen er så klar til brug. Bagestålet vil kunne holde sig pæn i lang tid, men det kan ikke undgås, at bagestålet får skjolder – især hvis man bruger det som stegepande på grillen.
  • Efter brug er pladen brændende varm i lang tid. Vent til dagen efter, og man kan som regel børste asken fra ost og mel af med en stiv nylonbørste. Oftest er det nok at stryge asken af med hånden.
  • Hvis stålet begynder at se tørt ud, eller der kommer små rustpletter på er det en god ide at give pladen ”den store tur”:
    • Skrub pladen med sandpapir (korn 180) på en slibeklods i cirkelbevægelser. Læg ekstra kræfter i, hvor pladen er blevet plettet af ost og fyld. Børst derefter pladen af med en børste og rens den i lunt vand.
    • Hæld rigeligt med rapsolie eller solsikkeolie (ikke olivenolie) på begge sider og gnid det ind med et viskestykke eller køkkenrulle.
    • Tør det overskydende olie grundigt af med et viskestykke eller fnugfri klud og læg pladen i en ovn en time på 200 grader.
    • Lad den køle af og den er næsten som ny.
    • Pladen vil blive mørkere jo mere den bliver brugt.
Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0