Bagestål fra Diablosteel

Flere søgeresultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bagesten, Stenovn eller Diabloplade?

DEN BEDSTE BAGESTEN ER LAVET AF STÅL

Har du prøvet at bruge en bagesten uden at være synderligt imponeret?

Så er det nok tid til at prøve en bagsten af stål… Som meget praktisk hedder et bagestål

GØR SOM OS: SKIFT DIN BAGESTEN UD.

Mange kvalitetsbevidste amatørbagere – altså sådan nogle som dig og mig, der bager for hyggens og lækkerhedens skyld – er allerede gået over til bagestål i stedet for bagesten, ganske enkelt fordi stålet bliver varmere, og derfor leder varmen hurtigere over i dejen, og derved giver en mere luftig og sprød skorpe.

Læs herunder, hvorfor du skal vælge en bagesten af stål,

ELLER: GÅ TIL WEBSHOPPEN OG SE DIABLOSTEEL NU.

(Du kan også hoppe over på vores Facebookside, og se de lækre billeder, som vores fans lægger op.)

BAGESTEN ELLER STENOVN? ER DU I TVIVL OM HVAD DU SKAL VÆLGE?

Bagesten og stenovne er populære – Læs her om fordelene ved den ekstra varme ovn og hvorfor Diablopladen er et rigtigt godt – og nok mere praktisk – alternativ.

Bagestål fra diablosteel

 

HVORFOR STENOVN?

Mange drømmer om at kunne lave mad i den traditionelle stenovn som vi kender den fra ferierne i sydeuropa. Lækkert bagværk, de sprødeste pizzaer og retter der har stået i ovnen og bagt en hel dag.

Det er ikke uden grund, at stenovnen er blevet populær herhjemme. Af mere praktiske grunde sælges de fleste stenovne dog kun til udendørs eller professionel brug.

KAN EN BAGESTEN ERSTATTE STENOVNEN?

Det er de færreste, der har plads til en rigtig stenovn i deres private køkken. Derfor køber mange det nærmeste alternativ, nemlig en bagesten – eller en pizzasten, som mange kalder den, fordi de fleste bruger den til pizzabagning.

Stenen forstærker ovnens varme, men desværre bliver de fleste skuffet, når de kommer hjem med en bagesten. Der er meget stor forskel på en tynd stenplade og en massiv stenovn, og der skal en virkelig god bagesten til for at kunne konkurrere med stenovnen.

BAGESTEN ELLER BAGESTÅL?

Diablosteel bagestål pakkerSelvfølgelig siger vi bagestål – vi er jo mærkede af glæden ved vores produkt. Og det er ikke uden grund. En stålplade kan nemlig absorbere meget mere varme end en stenplade, og du vil med det rigtige bagestål kunne konkurrere med en stenovn – også i din egen ovn, derhjemme i køkkenet.

Vi importerer ikke vores bagestål. Vi er lidt nørdede, og har længe leget og eksperimenteret med tykkelsen, og vi er kommet frem til, at en tykkelse på 10 mm giver det bedste resultat. Men har over tid lyttet til vores kunder og udviklet en 6 mm plade, som vejer ca 50% mindre og har næsten samme effekt. Men ikke til rigtig mange pizzaer eller brød i træk.

Pladen er lavet af skibsstål her i Danmark, og vores pizzaspade og den lækre kasse som pladen kan leveres i, får vi lavet på et socialt værksted i Sønderjylland, hvor brugerne går og nusser om resultatet.

KAN JEG IKKE BARE BRUGE PLADERNE DER FULGTE MED OVNEN?

Det kan du selvfølgelig sagtens, men pladerne er ikke tykke nok til at absorbere en varme, der kan give det ønskede resultat.

Sammenlignet med de plader man får med, når man køber ovnen er Diablopladen det oplagte supplement. Diablopladen bevarer og fordeler varmen meget mere jævnt. Den sandblæste overflade sørger for, at dampen under dejen ledes væk mens den bages.

Derudover giver er en korrekt opvarmet Diabloplade et varmeboost. Det får en våd dej til at hæve sig lynhurtigt, så den får masser af store luftbobler. Pizzaer bliver færdige og fantastisk sprøde på fire til fem minutter. De kan de almindelige ovnplader ikke.

LAD BARE PLADEN BLIVE I OVNEN

Diablopladen kan sagten bare blive i ovnen. Dens massive varmeophobning gør, at selv dårlige ovne opnår en langt større varmestabilitet – især ved retter, hvor man tit skal åbne lågen til ovnen. (and, flæskesteg etc)

Vi har også måtte konstatere, at stenplader (marmor, lavasten etc) heller ikke kan give dejen det samme spark, som Diablopladen kan. Desuden kan Diablopladen heller ikke flække, hvilket er sket mange gange for de stenplader vi har haft gennem tiderne, da bagesten kan flække på grund af temperaturfald/stigning. Dette problem har Diablopladen ikke, da stålet er 6 og 10mm tykt og først kan bøjes ved over 1000 grader.

BRUG DIABLOPLADEN PÅ KOMFUR OG GRILL – OG I FRYSEREN

Diablopladen kan også bruges på grillen eller komfuret som en ekstremt tykbundet stegepande. Kød får lynhurtigt en skorpe og lukker saften inde. Det giver selvsagt nogle meget saftige bøffer.

bøffer på bagestål

Diablopladen kan også fryses ned. Hvis Diablopladen fryses ned i 12 timer kan man hælde is-masse på den og udnytte, at den nu både afgiver og holder på massiv kulde. Man kan også bare holde sine madvarer kolde på en varm sommerdag.

Men Diablopladen er fortrinsvis skabt til brug i hjemmeovnen. Man skal tænke på Diablopladen som en afløser for stenpladen/pizzastenen/bagestenen etc. Det er ikke raketvidenskab at bruge Diablopladen, bare man sørger for at den er forvarmet i ovnen 40 minutter på varmluft. Men så forkorter den også bagetiden og giver brødet eller pizzaen en helt anderledes professionelt look og smag.

Diablopladen gør med andre ord DIG til professionel bager. God fornøjelse!

OPSKRIFTER TIL DIN DIABLOPLADE

Vi har samlet en række lækre opskrifter, både egne, som vi har leget med i køkkenet, men også opskrifter udviklet af vores engagerede netværk, som gerne deler alle deres lækkerier via sociale medier. Mange af dem har tidligere brugt bagesten, men er gået over til Diablosteel, fordi de får et hurtigere og bedre resultat, og nu behøver de ikke bekymre sig for om deres bagesten knækker – for det gør Diablosteel ikke

Find opskrifterne her

bagestål udstillingsvindue diablosteel

MANGLER DU LIDT INSPIRATION

RELATEREDE OPSKRIFTER & INDLÆG

Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0