Bagestål fra Diablosteel

Flere søgeresultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vedligeholdelse af bagestål

GIV DIT BAGESTÅL VEDLIGEHOLDELSE OG KÆRLIG PLEJE

Det er nødvendigt at vedligeholde dit bagestål løbende. Den bedste form for vedligeholdelse er naturligvis at du sørger for at rengøre og pleje, hver gang du bruger det. Men come on… Hvem tænker på at vedligeholde bagestål, når der står en knasende sprød pizza eller et nybagt brød og venter?

Skulle det være sket, at din Diabloplade med tiden er blevet lidt hærget, kan du i videoen nedenfor se, hvordan du kan give dit bagestål nyt liv igen.

Husk også, at hvis du har spørgsmål til vedligeholdelse af din Diabloplade – eller bare spørgsmål om bagestål generelt – så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os via kontaktsiden eller  tag kontakt til os via vores Facebook eller Instagram

  • Brug IKKE sæbe og kom IKKE dit bageestål i opvaskemaskinen. Det er stål, der kan ruste. Hvis pladen bliver våd, så lad den ikke lufttørre. Tør den ren med et viskestykke hurtigt efter.
  • Diablopladen leveres med rustbeskyttende papir som kasseres.
  • Gnid bagestålet med madolie på begge sider med en fnugfri klud et par gange i starten.
  • Dup det overskydende olie af med køkkenrulle og læg bagestålet i en ovn på 200 grader i 1 time første gang.
  • Diablopladen skal olieres med madolie et par gange i starten. Bagestålet vil kunne holde sig pæn i lang tid, men det kan ikke undgås, at bagestålet får skjolder – især hvis man bruger den som stegepande på grillen.
  • Efter brug er pladen brændende varm i lang tid. Vent til dagen efter, og man kan som regel børste asken fra ost og mel af med en stiv nylonbørste. Oftest er det nok at stryge asken af med hånden.
  • Hvis stålet begynder at se tørt ud, eller der kommer små rustpletter på er det en god ide at give pladen ”den store tur”:
    • Skrub pladen med sandpapir (korn 180) på en slibeklods i cirkelbevægelser. Læg ekstra kræfter i, hvor pladen er blevet plettet af ost og fyld. Børst derefter pladen af med en børste og rens den i lunt vand.
    • Hæld rigeligt med madolie på begge sider og gnid det ind med et viskestykke eller køkkenrulle.
    • Tør det overskydende olie grundigt af med et viskestykke eller fnugfri klud og læg pladen i en ovn en time på 200 grader.
    • Lad den køle af og den er næsten som ny.
    • Pladen vil blive mørkere jo mere den bliver brugt.

Har dit bagestål fået den rette vedligeholdelse, skulle det gerne nogenlunde se ud som på billedet nedenfor.

bagestaal vedligehold

MANGLER DU LIDT INSPIRATION

RELATEREDE OPSKRIFTER & INDLÆG

Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0