
Bagestål test
DIABLOSTEEL’S TEST AF BAGESTÅL Igennem alle de år, vi har leget med bagestål og madlavning på vores Diablosteel, har vi gennemført adskillige “Bagestål test” –
Det er nødvendigt at vedligeholde dit bagestål løbende. Den bedste form for vedligeholdelse er naturligvis at du sørger for at rengøre og pleje, hver gang du bruger det. Men come on… Hvem tænker på at vedligeholde bagestål, når der står en knasende sprød pizza eller et nybagt brød og venter?
Skulle det være sket, at din Diabloplade med tiden er blevet lidt hærget, kan du i videoen nedenfor se, hvordan du kan give dit bagestål nyt liv igen.
Husk også, at hvis du har spørgsmål til vedligeholdelse af din Diabloplade – eller bare spørgsmål om bagestål generelt – så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os via kontaktsiden eller tag kontakt til os via vores Facebook eller Instagram
Har dit bagestål fået den rette vedligeholdelse, skulle det gerne nogenlunde se ud som på billedet nedenfor.
DIABLOSTEEL’S TEST AF BAGESTÅL Igennem alle de år, vi har leget med bagestål og madlavning på vores Diablosteel, har vi gennemført adskillige “Bagestål test” –
Endnu et af de spørgsmål vi får, når folk hører om hvad vi laver eller hører, at der er et bedre alternativ til deres pizzasten, der i(igen) er knækket er “Hvordan bruger man bagestål?”. Og nu er det sådan, at vi elsker Jeres spørgsmål, for så kan vi få lov til at fortælle endnu mere om det vi er vilde med, nemlig bagestål.
Vi kan se, at ét af de spørgsmål, vores alle sammens Google ofte får er “HVOR LANG TID SKAL HJEMMELAVET PIZZA HAVE I OVNEN?” Jer
Denne 72 timers pizzadej er intet mindre en fantastisk!
Der skal ikke herske tvivl om at vi ELSKER pizza. Især når man prøver nye pizzadeje og de virker! Når dejen så er VIRKELIG glad for vores bagestål, kan vi slet ikke få armene ned!
Vi får tit spørgsmål fra pizzaelskere, der er gået i gang med at lege med hjemmelavet pizza på bagestål. Ét af spørgsmålene er: HVILKEN PIZZA
Dette må siges, at være en af de mest geniale burgere, vi nogensinde har lavet. De er saftige, sprøde og umamismagen er udpræget på grund af det rygende varme diablosteel og den tynde karameliserede stegeskope.
Metoden, hvor man smadrer sin burger kommer fra en legendarisk burgerrestaurant Harlem Shake i New York.