Bagestål fra Diablosteel

Flere søgeresultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bagestål test

DIABLOSTEEL’S TEST AF BAGESTÅL

Igennem alle de år, vi har leget med bagestål og madlavning på vores Diablosteel, har vi gennemført adskillige “Bagestål test” – både af tykkelsen på bagestålet og på anvendelsesmulighederne.

Disse tests får du et overblik over her – og naturligvis også resultaterne samt links til andre artikler, hvor du kan læse mere om hvert emne.

Har du lyst til selv at teste Diablopladen? Se vores udvalg i webshoppen her.

bagestaal test banner 1

KOLDHÆVET HVEDEBRØD

Uh… Denne test var spændende. Er du gal, vi spiste mange pizza’er og hjemmebagte brød i det forløb.
Vi endte ud med at konkludere, at 10 millimeter var den tykkelse, der gav det allerbedste resultat. Det mener vi stadig.

Vi er dog undervejs blevet udfordret tilstrækkeligt mange gange på det med tykkelsen – og især vægten – af Diablosteel. Så vi kastede os over projektet igen, for at finde den “næstbedste tykkelse”, til dem, der gerne ville have en lidt mere “handy” model.

Her endte vi ud med at vælge 6 mm. Her havde pladen en tykkelse, hvor vi kunne opnå den ønskede effekt med meget høj varme, dog kun i lidt kortere tid. Så hvis du skal bage mange pizza’er og brød, så vist vores bagestål test at den tyndere plade mistede pusten. Den kan dog uden problemer bage pizzaer til 4 personer.

BAGESTÅL TEST 2: BAGESTÅL PÅ GRILL

bagestål test på grill Da vi lavede denne bageståls test, faldt vi nok en kende tilbage i rollerne som de knægte vi var en gang. Come on: Ild, kød og eksperimenter. Vi har ladet vores bagestål teste på både kul- og gasgrill og begge dele fungerer rigtigt fint. Du kan læse mere om vores forsøg med bagestål på grill her. Hvis du selv har erfaringer med alternative anvendelsesmuligheder, så må du meget gerne vise os det. Vi er aldrig for fine til at tage en udfordring op, eller indlede nye tests. “Tag” os i opslag på sociale medier, del et opslag på vores Facebook eller send din ide til os på info@diablosteel.dk

BAGESTÅL TEST 3: DEN SPRØDESTE SKORPE

Noget af det som vores bagestål er mest elsket for, er den knasende, lækre sprøde – og lige tilpas seje – skorpe, som bagværk får. Både pizza og brød.

Her har vi naturligvis også leget med at undersøge, hvordan vi kunne “tune” pladen og ovnen lige lidt ekstra.

Allerede ved almindelig brug af Diablosteel får du en rigtig solid og sprød skorpe. Så lnge din dej er godt våd, vil stålets ledeevne få dejen til at rejse sig, så der dannes de karakteristiske lufthuller i skorpen.

Men hvis vi nu kunne få ovnen lidt mere varm, hvad vill der så ske? Og hvad skete der, da vi tilføjede vand i ovnen?

Resultatet af disse bagstålstest kan du læse om i vores artikel med tips til brød med sprød skorpe.

ER DER ANDET VI SKAL TESTE?

Som skrevet ovenfor, er vi sjældent for fine til at tage imod en udfordring, så hvis du har en ide til en test af bagestålet, så “bring it on”!

3 test af bagestål

 

MANGLER DU LIDT INSPIRATION

RELATEREDE OPSKRIFTER & INDLÆG

Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0