Bagestål fra Diablosteel

Flere søgeresultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Chocolate Chip Cookies

OM COOKIESENE

Disse knasende sprøde cookies er altid et hit. De kommes kolde på den varme Diabloplade og temperaturforskellen gør, at de får den helt rigtige sprødhed!

Bevar dem i en lufttæt beholder – ellers mister de deres sprødhed.

Nyd dem! Balancen mellem det søde og salte er helt som det skal være.

chocolate chip cookie 1

CHOCOLATE CHIP COOKIES

INGREDIENSER

120 g. brun farin
170 g. sukker
125 g. blødt smør
1 æg
330 g. hvedemel
1 1/2 tsk. natron
1/2 tsk salt
150 g. mælkechokolade grofthakket
150 g. mørk chokolade grofthakket
100 g. hasselnødder grofthakket

FREMGANGSMÅDE

Sukker, farin og smør piskes det er lyst og luftigt. Tilsæt ægget og fordel det godt i dejen. Sigt mel, salt og natron ned i dejen til at den er ensartet og jævn. Tilsæt derefter chokolade og nødder.

Rul dejen til kugler ca 30 på størrelse med en valnød og sæt dem på køl i en halv time og varm diablopladen op i ovnen (200 grader varmluft)

Sæt kuglerne med en fire centimeters afstand og bag dem i 10 min eller indtil de er gyldne i kanten. Drys med lidt flagesalt når de er færdige.

MANGLER DU LIDT INSPIRATION

RELATEREDE OPSKRIFTER & INDLÆG

Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0