OM COOKIESENE
Disse knasende sprøde cookies er altid et hit. De kommes kolde på den varme Diabloplade og temperaturforskellen gør, at de får den helt rigtige sprødhed!
Bevar dem i en lufttæt beholder – ellers mister de deres sprødhed.
Nyd dem! Balancen mellem det søde og salte er helt som det skal være.
CHOCOLATE CHIP COOKIES
- Tid i alt:
- Arbejdstid:
- Antal:
- Holdbarhed:
- Kan fryses:
INGREDIENSER
120 g. brun farin
170 g. sukker
125 g. blødt smør
1 æg
330 g. hvedemel
1 1/2 tsk. natron
1/2 tsk salt
150 g. mælkechokolade grofthakket
150 g. mørk chokolade grofthakket
100 g. hasselnødder grofthakket
FREMGANGSMÅDE
Sukker, farin og smør piskes det er lyst og luftigt. Tilsæt ægget og fordel det godt i dejen. Sigt mel, salt og natron ned i dejen til at den er ensartet og jævn. Tilsæt derefter chokolade og nødder.
Rul dejen til kugler ca 30 på størrelse med en valnød og sæt dem på køl i en halv time og varm diablopladen op i ovnen (200 grader varmluft)
Sæt kuglerne med en fire centimeters afstand og bag dem i 10 min eller indtil de er gyldne i kanten. Drys med lidt flagesalt når de er færdige.