Bagestål fra Diablosteel

Flere søgeresultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hvilken pizza er sundest?

Vi får tit spørgsmål fra pizzaelskere, der er gået i gang med at lege med hjemmelavet pizza på bagestål.

Ét af spørgsmålene er:

HVILKEN PIZZA ER SUNDEST?

Til det spørgsmål har vi kun ét klart svar: Det er den pizza, som du nyder mest!

Når det så er sagt, er der en himmel til forskel fra de meget triste pizzaer du finder på grillen og til den hjemmelavede pizza. Den påstand skal selvfølgelig uddybes her.

hvid pizza

HJEMMELAVET PIZZA ER OFTEST SUNDEST

En pizza fra det lokale grill har du ingen chance for at vide hvad indeholder. Dejen er ofte sødet og saltet, så den falder i de flestes smag og smager oftest alligevel ikke rigtig af noget. Tomatsaucen er ofte købt i bøtter, hvor du ikke har en chance for at vide hvor mange e-numre og konserveringsmidler der er suppleret med, og alt for mange færdigprodukter er tilsat en del sukker, fordi det får det til at smage bedre.

Osten er ofte et restprodukt suppleret med midler, der ikke får ostestrimlerne til at klumpe sig sammen.

Man kan sagtens være heldig, at finde et pizzaria, som laver rigtig gode pizzaer med gode råvarer, men her skal man også tænke på, at interessen for at skabe en god indtjening ligger over kærligheden til god mad.
Og så er det dyrt! Vi har regnet på prisen for en Margharita inklusiv strømforbrug til at ligge omkring 10 kroner!

Derfor kan vi på det varmeste foreslå dig, der søger inspiration til sund og smagfuld mad, at kaste dig ud i at lave din pizza selv. Du har fuld kontrol over, hvad du forkæler dig selv med af næringsrige smagsoplevelser. Du ved med sikkerhed, hvad din pizza indeholder – og hvor økologisk du ønsker den skal være!

14231876 646431848848156 3235775511966684855 o

SUND PIZZA: 5 NEMME TIPS

  • Eksperimenter med at blande fuldkorn i den proteinholdige Tipo00, som er en af grundpillerne i en god pizzadej.
  • Lav din helt egne tomatsauce, som du altid ved, hvad indeholder.
  • Vælg den smagfulde bøffelmozarella på din pizza. Den smager af mere, så du behøver ikke bruge helt så meget, hvis du gerne vil spare på kalorierne. Hvis du gerne vil spare på
  • pengene, kan du vælge den billigere komælksmozzarella, som stadig smager så meget bedre end ostevallen fra grillen.
  • Vælg topping af høj kvalitet. En god parmaskinke, bresaola eller italiensk salami er klassikere, og der skal ikke dyngevis af topping til, før det smager fantastisk. Leg også med friske
  • grøntsager på pizzaen, fx grillede peberfrugter eller artiskokker, løg, champignoner osv.
  • Spis en simpel salat til. Ikke den vandede iceberg, men en god ruccola med cherrytomater og hvad du ellers godt kan lide.

ER PIZZA USUNDT?

Pizza har ry for at være usund spise, hvilket er synd. Det er primært pizza som fastfood, fordi der som nævnt her ovenfor, er gået på kompromis med ingredienserne, og fordi der skal rigtigt meget valleost på. før det smager af noget. Og  feder pizzaen for alvor. En rigtig traditionel pizza er ikke usund. Så hvis du spøger dig selv “hvilken pizza er sundest?”, så er det den du laver selv.

BAG PIZZAEN PÅ ET BAGESTÅL

Du kan sagtens lave en god hjemmelavet pizza på en almindelig bageplade. Men de får altså den der karakteristiske sprødhed, hvis de bages på bagestål. Det går også meget hurtigere, da bagestål leder varmen op til 18 gange bedre end bagesten.

Vi har to versioner af bagestål:

  • Family-udgaven som er 6mm tyk og vejer 6 kilo. Den er til den normale husholdning og er gennemvarm på cirka ½ time. Den kan sagtens holde varmen oppe til en fire fem pizzaer og almindelige brød.
  • PRO-udgaven som er 10 mm tyk og vejer hele 11 kilo. Når den er klar efter 40 minutters opvarming i ovnen er den ustoppelig. Du kan blive ved med at lave pizzaer og store brød. Vores rekord er 18 pizzaer i træk og der var det os, der var trætte – ikke vores bagestål!

VÆR EN DEL AF FÆLLESKABET

Hvis du lige som os elsker pizza, og elsker at lege med spændende opskrifter, så vær en del af fællesskabet på Facebook og Instagram.

Vis os hvad du laver af spændende resultater på din Diabloplade, og vær med til at sprede pizzaglæden.

MANGLER DU LIDT INSPIRATION

RELATEREDE OPSKRIFTER & INDLÆG

Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0