Bagestål fra Diablosteel

Flere søgeresultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pizzadej Diaboli

Denne dej er rigtig gode venner med Diablopladen og den minder meget om de napolitanske pizzaer, vi har smagt. Den skal rulles tyndt ud på en grovere meltype (durum eller majsmel) og skal så mærke fordelen ved Diablopladen: hurtig bagning på en høj temperatur.

pizzadej diaboli

PIZZADEJ DIABOLI

INGREDIENSER

500 gram tipo 00 mel  1 spk. honning 1 tsk. salt ½ tsk. tørgær 300 ml vand. Durum eller majsmel til udrulning

FREMGANGSMÅDE

De tørre ingredienser blandes godt og æltes sammen med vandet i en røremaskine (eller i hånden) i fem minutter. Lad dejen hvile i 10-15 min og ælt den så igen i fem minutter.

Del dejen op i fire a ca. 200 gram og prøv at strække dejen ved hele tiden at folde den ind mod samme punkt indtil bollen er glat, rund og smidig. Prøv at trykke på bollen let med en finger og den skulle gerne rette sig op til udgangspunktet.

Dejen er nu klar til brug. Men for at give mere dybde i smagen – og hvis tiden er til det – så læg dejen i køleskabet i et døgn. Gnid bollerne i lidt olie og pak dem ind i husholdningsfilm. Tag dem ud af køleskabet en time eller to før de skal bruges, så de har tid til at efterhæve.

Dejen kan også fryses ned. Vi laver tit dobbelt portion og fryser de resterende ned. De skal da tages ud af fryseren og tø op i stuetemperatur tre timer inden brug.

MANGLER DU LIDT INSPIRATION

RELATEREDE OPSKRIFTER & INDLÆG

Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0