OM SOVSEN
Når du bager pizza på vores bagestål, går det stærkt. Ned til 4 minutter. Her får du opskriften på en pizzasauce, der er næsten lige så hurtig…
Nu har vi smagt os igennem en del pizzasaucer.
Her er en rigtig hurtig og god opskrift.
Den skal ikke koges – bare blendes!
TOMATSAUCE PÅ FEM MINUTTER
- Tid i alt:
- Arbejdstid:
- Antal:
- Holdbarhed:
- Kan fryses: Ja
INGREDIENSER
1 dåse hakkede tomater (gerne Mutti)
1 dåse tomatpure
1 fed hvidløg
1/2 løg
1 tsk salt
Peber
3 spsk olivenolie. Den er med til at legere pizzasaucen, så saucen ikke trækker ned i pizzadejen. Det giver endnu sprødere pizza.
FREMGANGSMÅDE
Blend hele molivitten med en stavblender og tilsæt derefter:
1 tsk tørret oregano eller timian.
Kan laves i større mængder og fryses ned i rette portioner.