OM SAUCEN
Når man har fundet en god dåsetomat kan man godt blive fristet til bare at komme dåsens indhold direkte på pizzaen. Den vil blive for sjasket og ikke rigtig smage igennem.
Men vi har fundet frem til en spændende tomatsauce, som er meget enkel.
Når du har styr på tomatsaucen, mangler du bare en sprød pizzabund. Bag den f.eks. på Diablopladen.

TOMATSAUCE I TRYKKOGER
- Tid i alt:
- Arbejdstid:
- Antal:
- Holdbarhed:
- Kan fryses:
INGREDIENSER
Dit valg af hakkede dåsetomater
Dit valg af krydderier
Salt
Peber
Olivenolie
FREMGANGSMÅDE
Si væden fra de hakkede dåsetomater (god kvalitet – vi bruger Mutti) ned i en gryde. Tilsæt de krydderier man nu har lyst til og reducer væden til en passende tyk konsistens og afkøl den.
Dernæst blander man tomatkødet med den reducerede sauce. Smag til med olivenolie, salt og peber.