OM SAUCEN
Denne tomatsauce inspireret af Nathan Myhrvold og er fantastisk (hvis man har en trykkoger). Der er meget umami-smag i den og egner sig rigtig godt til at lave store portioner af og fryse ned.
Med vores Diabloplade kan du bage en sprød pizzabund og på den måde skabe din helt egen pizza fra bunden.

TOMATSAUCE I TRYKKOGER
- Tid i alt:
- Arbejdstid:
- Antal:
- Holdbarhed:
- Kan fryses: Ja
INGREDIENSER
50 gram hakket hvidløg
100 ml god olivenolie
2 dåser gode hakkede tomater (vi bruger Mutti)
FREMGANGSMÅDE
Svits hvidløgene ved mellemvarme i 5 minutter eller indtil de er gyldenbrune. Hæld så de to dåser tomater over og kog dem i en trykkoger i 45 min ved mindstevarme. Hvis du ikke har en trykkkoger kan man koge tomatsaucen i en almindelig gryde med låg. Den skal simre i 2 timer. Suppler da med vand eller olivenolie undervejs, da den kan blive udkogt.
Smag til med ekstra olivenolie og salt.