Bagestål fra Diablosteel

Flere søgeresultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mikkels gulerodsboller

OM BOLLERNE

Det er en meget let opskrift. De er hurtigt lavet.

mikkels gulerodsboller 1 1

MIKKELS GULERODSBOLLER

500g fin durummel
400g Tipo 00 mel
100g græskarkerner
100g havreflager
200g gulerødder (skåret i tynde stænger)
15g gær
24g salt
Ca 8,5 dl vand

FREMGANGSMÅDE

Alt blandes, æltes. Det hæver i ca 2 timer. Bollerne er rullet i havreflager. Efter en time tændes ovnen på 250 grader med dit bagestål i næstnederste rille. Efter en time placeres gulerodsbollerne på bagestålet og bages i ca 14 minutter eller indtil de er gyldne og let brændte. Tag evn en ud og bank på bollens underside. Den skal lyde hul.

SE OGSÅ VORES ANDRE OPSKRIFTER

Er du glad for at bage? Så vil du helt sikkert gerne have det bedste resultat.

Vi vil selvfølgelig altid sige til dig, at du får det allerbedste resultat med et Diablosteel bagestål. Det synes vi i hvert fald, at vi får. Men vi giver faktisk nogle ret godt tips til, hvad du kan gør, hvis du ikke har en Diablosteel plade. Det kan du læse om her, i artiklen Tips til brød med sprød skorpe.

DEL DIN OPSKRIFT MED OS

Vi søger hele tiden efter opskrifter, hvor Diablopladen kommer til sin
ret. Lækre opskrifter på perfekt sprød pizza og lækkert brød med sprød skorpe.

Finder du på en ny opskrift, eller en lækker variation af en klassiker, så fortæl os om det. “Tag” os på Facebook eller Instagram når du har kreeret lækkerier på Diablopladen.

DERFOR DIABLOSTEEL

Hvorfor vælge et bagestål fra Diablosteel?
Fordi vores bagestål er det tykkeste og dermed absorberer mere varme.
Når Diablosteel bagestålet efter 40 minutter er fuldt opvarmet på
højeste temperatur, kan du begynde at imponere dine gæster eller
familie.

Varmeledningen fra stål til dej foregår 18-20 gange bedre end
på en pizzasten og markant bedre end på en almindelig ovnplade. Dette
gør, at bagetiden er væsentlig reduceret. Derfor er Diablosteel også et fantastisk alternativ til pizzasten.

Den kraftige varmeoverførsel giver en skorpe, som kun en italiensk brændefyret ovn ellers kan.
Dejen bliver “pumpet op” af det chok, den får fra Diablopladen, hvilket giver en sprød, men ikke udtørret dej, som stadig bevarer smagen af den gode mel du bruger.

MÅ DU BARE EJE EN DIABLOPLADE?

MANGLER DU LIDT INSPIRATION

RELATEREDE OPSKRIFTER & INDLÆG

Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0