OM PIZZAEN
Klassikeren der er udødelig. Vi elsker den, da den provokerer en i al sin enkelthed med de fire ingredienser; bund, tomatsauce, mozzarella og basilikum.
Den kræver de bedste råvarer, men når de så er der………WOW! Samtidig er det byggestenen til utallige variationer af pizzaer med kød eller vegetariske.
PIZZA MARGHERITA
- Tid i alt:
- Arbejdstid:
- Antal:
- Holdbarhed:
- Kan fryses:
INGREDIENSER
Pizzadej
Tomatsauce
Mozarella
Frisk basilikum
FREMGANGSMÅDE
Rul dejen tyndt ud i hånden (se vores videogennemgang om pizzaudruldning og andre pizzatricks)
Brug en stor ske til at fordele tomatsaucen i et tyndt lag over hele pizzaen. Lad to centimeter blive til kanten.
Fordel iturevet mozzarella i små stykker ovenpå tomatsaucen. Brug ca 1/3 af en pakke mozzarella. Man får lyst til at bruge mere, men det gør den for snasket og fed.
Bag den i fire til fem minutter på Diablopladen. Tag den ud og pynt med frisk basilikum.