OM PIZZAEN
Endnu en klassiker. Den er jo nærmest en kliché og vel den mest portrætterede pizza. Med en god pepperoni-pølse aktiverer man smagsløg, man ikke vidste man havde. Der er den omtalte umami i flere lag. Tomatsaucen og den stegte pølse – for her skal pepperonipølsen bages med fra start af,
PIZZA PEPPERONI
- Tid i alt:
- Arbejdstid:
- Antal:
- Holdbarhed:
- Kan fryses:
INGREDIENSER
Pizzadej
Tomatsauce
Mozarella
Pepperoni
Frisk basilikum
FREMGANGSMÅDE
Rul dejen tyndt ud i hånden (se vores videogennemgang om pizzaudruldning og andre pizzatricks)
Brug en stor ske til at fordele tomatsaucen i et tyndt lag over hele pizzaen. Lad to centimeter blive til kanten.
Fordel iturevet mozzarella i små stykker ovenpå tomatsaucen. Brug ca 1/3 af en pakke mozzarella. Man får lyst til at bruge mere, men det gør den for snasket og fed. Især fordi pepperoni-pølsen også er ret fed.
Fordel pepperoni-skiverne på pizzaen.
Bag den i fire til fem minutter på Diablopladen. Tag den ud og pynt med frisk basilikum. Hvis man vil “spice” den op vil en god chiliolie og/eller hvidløgsolie absolut være et hit!