Pizza Pepperoni

OM PIZZAEN

Endnu en klassiker. Den er jo nærmest en kliché og vel den mest portrætterede pizza. Med en god pepperoni-pølse aktiverer man smagsløg, man ikke vidste man havde. Der er den omtalte umami i flere lag. Tomatsaucen og den stegte pølse – for her skal pepperonipølsen bages med fra start af,

pepperoni

PIZZA PEPPERONI

INGREDIENSER

Pizzadej
Tomatsauce
Mozarella
Pepperoni
Frisk basilikum

FREMGANGSMÅDE

Rul dejen tyndt ud i hånden (se vores videogennemgang om pizzaudruldning og andre pizzatricks)

Brug en stor ske til at fordele tomatsaucen i et tyndt lag over hele pizzaen. Lad to centimeter blive til kanten.

Fordel iturevet mozzarella i små stykker ovenpå tomatsaucen. Brug ca 1/3 af en pakke mozzarella. Man får lyst til at bruge mere, men det gør den for snasket og fed. Især fordi pepperoni-pølsen også er ret fed.

Fordel pepperoni-skiverne på pizzaen.

Bag den i fire til fem minutter på Diablopladen. Tag den ud og pynt med frisk basilikum. Hvis man vil “spice” den op vil en god chiliolie og/eller hvidløgsolie absolut være et hit!

MANGLER DU LIDT INSPIRATION

RELATEREDE OPSKRIFTER & INDLÆG

Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0