Bagestål fra Diablosteel

Flere søgeresultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pizza Pepperoni

OM PIZZAEN

Endnu en klassiker. Den er jo nærmest en kliché og vel den mest portrætterede pizza. Med en god pepperoni-pølse aktiverer man smagsløg, man ikke vidste man havde. Der er den omtalte umami i flere lag. Tomatsaucen og den stegte pølse – for her skal pepperonipølsen bages med fra start af,

pepperoni

PIZZA PEPPERONI

INGREDIENSER

Pizzadej
Tomatsauce
Mozarella
Pepperoni
Frisk basilikum

FREMGANGSMÅDE

Rul dejen tyndt ud i hånden (se vores videogennemgang om pizzaudruldning og andre pizzatricks)

Brug en stor ske til at fordele tomatsaucen i et tyndt lag over hele pizzaen. Lad to centimeter blive til kanten.

Fordel iturevet mozzarella i små stykker ovenpå tomatsaucen. Brug ca 1/3 af en pakke mozzarella. Man får lyst til at bruge mere, men det gør den for snasket og fed. Især fordi pepperoni-pølsen også er ret fed.

Fordel pepperoni-skiverne på pizzaen.

Bag den i fire til fem minutter på Diablopladen. Tag den ud og pynt med frisk basilikum. Hvis man vil “spice” den op vil en god chiliolie og/eller hvidløgsolie absolut være et hit!

MANGLER DU LIDT INSPIRATION

RELATEREDE OPSKRIFTER & INDLÆG

Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0