Bagestål fra Diablosteel

Flere søgeresultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Franskbrød med sprød skorpe

OM BRØDET

Der er nu ikke noget som duften af nybagt brød i huset, og et lækkert, varmt franskbrød med sprød skorpe og måske bare en smule smør, er noget de fleste har lyst til at sætte tænderne i.

Denne opskrift er supernem, og med et Diablosteel bagestål bliver resultatet perfekt.

Franskbrød med sprød skorpe

FRANSKBRØD MED SPRØD SKORPE

INGREDIENSER

500 g hvedemel
125 g durummel, speltmel, rugmel, majsmel, fuldkornsmel etc.
2 tsk fint salt
½ tsk tørgær
1 stk Diablosteel

FREMGANGSMÅDE

Bland disse ingredienser rigtig godt og tilsæt så 500 ml koldt vand.Ælt dejen med en grydeske indtil alt er vådt og lad dejen hæve tildækket i køleskabet i 12-24 timer (gerne mere).
Læg Diablopladen midt i ovnen og tænd ovnen på 250 grader.Form brødet på et meltildækket bord og lad det efterhæve i 1-2 timer på køkkenbordet.

Bag brødet en 25 minutter eller til en kernetemperatur på 98 grader. (brug dit stegetermometer)

HAR DU IKKE ET DIABLOSTEEL BAGESTÅL?

Vi kan ikke afvise, at vi er lidt påvirkede af glæden ved vores produkt, og derfor vil vi selvfølgelig altid sige, at du da selvfølgelig skal eje en Diablosteelplade.

Vi er dog også et par rare fyre, der gerne giver et par gratis tips til, hvordan du kan bage brød med sprød skorpe uden at investere i et bagestål.

Du kan allerede komme igang idag. Se vores mest populære pakkeløsning her

Kom forbi Østerbro, Kbh eller Haderslev og spar fragten ved afhentning.

Ellers har vi GRATIS retur og sender fra dag til dag med GLS til en pakkeshop nær dig.

HVORFOR SKAL JEG EJE ET BAGESTÅL?

Det skal du, hvis du ligesom os elsker at bage rigtigt godt brød, og gerne vil have den knasende sprøde skorpe hver gang.

Bagestålet er et alternativ til pizzasten, som jo i sidste ende faktisk er et alternativ til den glohede stenovn som bruges i mange Middelhavslande, og som giver det her skønne, luftige brød.
Fordelen ved et bagestål er, at det absorberer varmen 18 gange bedre end en pizzasten, og det er netop den meget intensive varme, der får brødet til at rejse sig hurtigt, og som giver dig et franskbrød med sprød skorpe.

Du kan læse mere om forskellen på pizzasten, stenovn og bagestål her.

MANGLER DU LIDT INSPIRATION

RELATEREDE OPSKRIFTER & INDLÆG

Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0