Narisaras surdejsbrød
NARISARAS SURDEJSBRØD Vores Diablo-ven, Narisara, bager mange mange surdejsbrød på bagestål, og det er hun godt nok god til! Vi spurgte, om hun ikke ville
Er du på jagt efter den bedste pizzasten? Det har vi også været. I lang tid. Men vi var egentligt lidt skuffede, hver gang vi troede vi havde fundet de vises (pizza)sten. Derfor gik vi i gang med at udvikle et alternativ til pizzasten, nemlig Diablopladen.
Det har krævet RIGTIGT mange test og vi har i dén grad spist meget pizza i researchens navn. Det er et hårdt job, men nogen skal jo gøre det.
Diablosteel er af stål på 10 og 6 millimeters tykkelse og har den store fordel overfor pizzastenen, at Diablosteel leder varmen 20 gange bedre end en pizzasten.
Vi har testet plader af forskellige tykkelser inden det blev afgjort, at de 10 mm havde den klart bedste og mest jævne og stabile bageevne fremfor 6, 8 og 12 mm. Men den er TUNG!
Efter flere forespørgsler på en lettere plade har vi udviklet en 6 mm plade, som er ca. 50% lettere. Den har næsten den samme opvarmningstid på 40-45 minutter. Pizza og brød skal have en smule længere tid. Så hvis man ikke skal bage rigtig mange pizzaer eller brød i træk, er den et glimrende alternativ.
Det er ligemeget om pizzastenen er keramisk, af lavasten, af marmor, mursten eller en tyk haveflise fra indkørslen; Diablosteel er langt overlegen i dens evne til at overføre og ophobe varmen fra ovnen eller grillen eller sågar fryseren. Det skyldes Diabosteels evne til at lagre varme pr volumeenhed.
Diablosteels vægt i kg/kubikmeter er 2-3 gange så tungt som en pizzasten, så den fylder mindre og vejer mere. Uden sammenligning i øvrigt kan Diablosteel betragtes som et batteri. Jo tungere jo mere varme kan det oplade.
Det kan også udtrykkes i materialers varmeledningsevne i grove tal:
Dette giver så Diablosteel en ledeevne der er ca. 20 gange bedre end en pizzasten af marmor, og derfor mener vi, at Diablosteel er den bedste pizzasten – selvom det i ordets bogstaveligste forstand ikke er en sten.
I forhold til pizzastenen får du en sprødere og langt mere lækker pizza, oven i købet på kortere tid, når du bruger Diablosteel og hvis du passer på din Diablosteel, som du passer på din støbejernpande, har du en Diabloplade, der vil få dine pizzaer og brød til at blive markant bedre i mange år fremover.
Diablosteel flækker heller ikke, som er et generelt problem med pizzasten, da store varmeudsving ofte får pizzastenen til at krakkelere. Det problem findes ikke med Diablosteel pladen. Derfor mener vi også godt, at vi kan kalde Diablosteel for den bedste pizzasten.
Diablosteel vil være en tro følgesvend og vil kunne bruges til det store pizzaparty og ikke blive ”afladet”, hvis bare man lader ovnen køre på maksimal temperatur imens.
Så hop ind i shoppen og find den løsning, der passer dig bedst.
LÆS MERE OM DIABLOSTEEL:
Diablosteel som alternativ til pizzasten
Forskellen på bagesten, stenovn og Diablosteel
Du kan også hoppe over på vores Facebookside, og så hvordan vores kunder oplever det at eje den bedste pizzasten. De er rigtigt gode til at dele billeder og opskrifter, og vi håber, at du vil være en del af bagefællesskabet.
Vi har samlet en række virkeligt lækre opskrifter, hvor du kan bruge en pizzasten af stål på forskellige måder. Nogle af opskrifterne har vi selv udviklet, andre er opskrifter, som vi får fra vores engagerede netværk af kunder på de sociale medier.
Hvis du har en lækker opskrift du gerne vil dele, så send den til os, eller læg den på din blog eller tag os i et opslag på sociale medier. Vi ønsker at mange flere skal opleve den madglæde der kommer af at bruge vores Diablosteel pizzasten
NARISARAS SURDEJSBRØD Vores Diablo-ven, Narisara, bager mange mange surdejsbrød på bagestål, og det er hun godt nok god til! Vi spurgte, om hun ikke ville
Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe? Disse langtidshævede boller med sprød skorpe er utrolig nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet.
Når du bager pizza på vores bagestål, går det stærkt. Ned til 4 minutter. Her får du opskriften på en pizzasauce, der er næsten lige så hurtig…