Hvid Pizza
Hvis ikke du kender hvid pizza, så bør du prøve det.
Pizza Bianco – deraf navnet: Hvid Pizza – kendetegnes ved at opskriften ikke indeholder sauce, som de traditionelle pizza’er.
Hvis ikke du kender hvid pizza, så bør du prøve det.
Pizza Bianco – deraf navnet: Hvid Pizza – kendetegnes ved at opskriften ikke indeholder sauce, som de traditionelle pizza’er.
Surdejspizza med hokkaido græskar og chorizo er en fantastisk lækker pizza. Den er lavet med 3 forskellige slags ost, og er sprængfyldt med smag.
Endnu en klassiker. Den er jo nærmest en kliché og vel den mest portrætterede pizza. Med en god pepperoni-pølse aktiverer man smagsløg, man ikke vidste man havde. Der er den omtalte umami i flere lag.
Klassikeren der er udødelig. Vi elsker den, da den provokerer en i al sin enkelthed med de fire ingredienser; bund, tomatsauce, mozzarella og basilikum.
Jeg fik lokket ud af Niels Berg, der ejede Peppes Pizza, hvad deres største sællert var i deres storhedstid.
Jeg lavede en fortolkning af den
Her finder du den klassiske opskrift på Flammkuchen.
Denne hurtigt lavede tyske version af en pizza er genial som snack når gæsterne kommer…
Den nemme pizzadej der ikke kræver meget arbejdstid, men skal dog hæve et døgnstid i køleskabet.
Når lysten til hjemmelavet pizza er akut, er det rart med en pizzadej,
der ikke skal æltes.
Denne 72 timers pizzadej er intet mindre en fantastisk!
Der skal ikke herske tvivl om at vi ELSKER pizza. Især når man prøver nye pizzadeje og de virker! Når dejen så er VIRKELIG glad for vores bagestål, kan vi slet ikke få armene ned!
Denne dej er rigtig gode venner med Diablopladen og den minder meget om de napolitanske pizzaer, vi har smagt. Den skal rulles tyndt ud på
Hvis ikke du kender hvid pizza, så bør du prøve det.
Pizza Bianco – deraf navnet: Hvid Pizza – kendetegnes ved at opskriften ikke indeholder sauce, som de traditionelle pizza’er.
Surdejspizza med hokkaido græskar og chorizo er en fantastisk lækker pizza. Den er lavet med 3 forskellige slags ost, og er sprængfyldt med smag.
Endnu en klassiker. Den er jo nærmest en kliché og vel den mest portrætterede pizza. Med en god pepperoni-pølse aktiverer man smagsløg, man ikke vidste man havde. Der er den omtalte umami i flere lag.
Klassikeren der er udødelig. Vi elsker den, da den provokerer en i al sin enkelthed med de fire ingredienser; bund, tomatsauce, mozzarella og basilikum.
Jeg fik lokket ud af Niels Berg, der ejede Peppes Pizza, hvad deres største sællert var i deres storhedstid.
Jeg lavede en fortolkning af den
Her finder du den klassiske opskrift på Flammkuchen.
Denne hurtigt lavede tyske version af en pizza er genial som snack når gæsterne kommer…
Den nemme pizzadej der ikke kræver meget arbejdstid, men skal dog hæve et døgnstid i køleskabet.
Når lysten til hjemmelavet pizza er akut, er det rart med en pizzadej,
der ikke skal æltes.
Denne 72 timers pizzadej er intet mindre en fantastisk!
Der skal ikke herske tvivl om at vi ELSKER pizza. Især når man prøver nye pizzadeje og de virker! Når dejen så er VIRKELIG glad for vores bagestål, kan vi slet ikke få armene ned!
Denne dej er rigtig gode venner med Diablopladen og den minder meget om de napolitanske pizzaer, vi har smagt. Den skal rulles tyndt ud på
Det er denne opskrift på sprød pizza, du har ledt efter.
Denne dej er rigtig gode venner med Diablopladen og den minder om de meget sprøde napolitanske pizzaer vi har smagt.
Vi kan se, at ét af de spørgsmål, vores alle sammens Google ofte får er “HVOR LANG TID SKAL HJEMMELAVET PIZZA HAVE I OVNEN?” Jer
Brug din allerbedste pizzadej. Hvis du mangler en god opskrift på pizzadej kan du bruge en af vores, fx. nem pizzadej. Eller – hvis du er i det dovne hjørne – Pizzadej der ikke skal æltes. (Denne skal dog gerne stå et døgn eller to)
Kartofler
Ost efter eget valg
Rosmarin
Lav din pizzadej.
Snit kartofler i helt tynde skiver, fx. 1 mm på et mandolinjern. Kom skiverne i iskoldt vand og lad dem ligge i vandet ca ½ time, for at “udvande” dem. Så bliver de mere sprøde.
Rul dejen ud til en pizzabund, der er så tynd som overhovedet muligt.
Osten kan du sådan set vælge efter smag og behag. Mozarella er altid lækker, men du kan også prøve med fx ricotta eller mascarpone.
Fordel kartoffelskiverne jævnt ovenpå osten og drys med god salt og peber. Allerhelst friskkværnet.
Et drys rosmarin ovenpå gør også en stor forskel.
Bag pizzaen i ovnen på din diabloplade i 4-5 minutter. Hvis du har fået bunden VIRKELIG tynd, så overvej om du bør afkorte tiden.
(Hvis ikke du har et bagestål, fx. Diablosteel, så læs lige længere nede)
Det der med pizza er i så høj grad et spørgsmål om smag, at vi næsten taler religion. Derfor er hvid pizza heller ikke elsket af alle, nok mest fordi den afviger fra det klassiske pizza-koncept.
Men der er nu bare noget delikat over en fin, hvid pizza. Den er lettere, friskere – ja, nærmest mere feminin, uden at det så skal afholde “rigtige mænd” fra at spise hvid pizza.
Leg med opskriften og find din helt egen favorit. Leg med krydderier, leg med osten, prøv dig frem med topping:
Opskrifter skal man lege med.
Prøv dig frem alligevel. Jo varmere din ovn er, jo bedre. Boost den med fx. en smedejernspande i bunden af ovnen, og bag de første minutter med damp inde i ovnen.
Få flere tips til, hvordan du bager pizza og brød med sprød skorpe her.
Du kan også læse her om forskellen på bagesten, stenovn og bagestål
Surdejspizza med hokkaido græskar og chorizo er en fantastisk lækker pizza. Den er lavet med 3 forskellige slags ost, og er sprængfyldt med smag.
Ja, du læste rigtigt: Du kan også bruge dit bagestål på grill. Vi har naturligvis gennemført adskillige bagestål test, herunder også på både gasgrill og
Vores Diabloboller er uden tvivl et HIT søndag morgen. Opskriften er simpel:Aftenen før blandes500 ml vand625 gram mel3 tsk salt1 tsk tørgær eller en ærts