Pizza

14231876 646431848848156 3235775511966684855 o

Hvid Pizza

Hvis ikke du kender hvid pizza, så bør du prøve det.
Pizza Bianco – deraf navnet: Hvid Pizza – kendetegnes ved at opskriften ikke indeholder sauce, som de traditionelle pizza’er.

hokkaido scaled 1

Hokkaido pizza m. chorizo

Surdejspizza med hokkaido græskar og chorizo er en fantastisk lækker pizza. Den er lavet med 3 forskellige slags ost, og er sprængfyldt med smag.

pepperoni pizza på bord

Pizza Pepperoni

Endnu en klassiker. Den er jo nærmest en kliché og vel den mest portrætterede pizza. Med en god pepperoni-pølse aktiverer man smagsløg, man ikke vidste man havde. Der er den omtalte umami i flere lag.

pizza margherita på bord

Pizza Margherita

Klassikeren der er udødelig. Vi elsker den, da den provokerer en i al sin enkelthed med de fire ingredienser; bund, tomatsauce, mozzarella og basilikum.

pizza med porre og bacon på bord

Peppes Pizza

Jeg fik lokket ud af Niels Berg, der ejede Peppes Pizza, hvad deres største sællert var i deres storhedstid.
Jeg lavede en fortolkning af den

flammkuchen på tallerken

Tysk pizza = flammkuchen

Her finder du den klassiske opskrift på Flammkuchen.
Denne hurtigt lavede tyske version af en pizza er genial som snack når gæsterne kommer…

rå pizzadej på træ plade

Nem pizzadej

Den nemme pizzadej der ikke kræver meget arbejdstid, men skal dog hæve et døgnstid i køleskabet.

instruktioner til pizzadej

72 timers pizzadej

Denne 72 timers pizzadej er intet mindre en fantastisk!
Der skal ikke herske tvivl om at vi ELSKER pizza. Især når man prøver nye pizzadeje og de virker! Når dejen så er VIRKELIG glad for vores bagestål, kan vi slet ikke få armene ned!

pizzadej i små poser på bord

Pizzadej Diaboli

Denne dej er rigtig gode venner med Diablopladen og den minder meget om de napolitanske pizzaer, vi har smagt. Den skal rulles tyndt ud på

14231876 646431848848156 3235775511966684855 o

Hvid Pizza

Hvis ikke du kender hvid pizza, så bør du prøve det.
Pizza Bianco – deraf navnet: Hvid Pizza – kendetegnes ved at opskriften ikke indeholder sauce, som de traditionelle pizza’er.

hokkaido scaled 1

Hokkaido pizza m. chorizo

Surdejspizza med hokkaido græskar og chorizo er en fantastisk lækker pizza. Den er lavet med 3 forskellige slags ost, og er sprængfyldt med smag.

pepperoni pizza på bord

Pizza Pepperoni

Endnu en klassiker. Den er jo nærmest en kliché og vel den mest portrætterede pizza. Med en god pepperoni-pølse aktiverer man smagsløg, man ikke vidste man havde. Der er den omtalte umami i flere lag.

pizza margherita på bord

Pizza Margherita

Klassikeren der er udødelig. Vi elsker den, da den provokerer en i al sin enkelthed med de fire ingredienser; bund, tomatsauce, mozzarella og basilikum.

pizza med porre og bacon på bord

Peppes Pizza

Jeg fik lokket ud af Niels Berg, der ejede Peppes Pizza, hvad deres største sællert var i deres storhedstid.
Jeg lavede en fortolkning af den

flammkuchen på tallerken

Tysk pizza = flammkuchen

Her finder du den klassiske opskrift på Flammkuchen.
Denne hurtigt lavede tyske version af en pizza er genial som snack når gæsterne kommer…

rå pizzadej på træ plade

Nem pizzadej

Den nemme pizzadej der ikke kræver meget arbejdstid, men skal dog hæve et døgnstid i køleskabet.

instruktioner til pizzadej

72 timers pizzadej

Denne 72 timers pizzadej er intet mindre en fantastisk!
Der skal ikke herske tvivl om at vi ELSKER pizza. Især når man prøver nye pizzadeje og de virker! Når dejen så er VIRKELIG glad for vores bagestål, kan vi slet ikke få armene ned!

pizzadej i små poser på bord

Pizzadej Diaboli

Denne dej er rigtig gode venner med Diablopladen og den minder meget om de napolitanske pizzaer, vi har smagt. Den skal rulles tyndt ud på

sprød rund pizza med rucola salat

Perfekt sprød pizza

Det er denne opskrift på sprød pizza, du har ledt efter.
Denne dej er rigtig gode venner med Diablopladen og den minder om de meget sprøde napolitanske pizzaer vi har smagt.

HVID PIZZA MED KARTOFFEL

HVID PIZZA MED KARTOFFEL

Brug din allerbedste pizzadej. Hvis du mangler en god opskrift på pizzadej kan du bruge en af vores, fx. nem pizzadej. Eller – hvis du er i det dovne hjørne – Pizzadej der ikke skal æltes. (Denne skal dog gerne stå et døgn eller to)
Kartofler
Ost efter eget valg
Rosmarin

HVID PIZZA MED KARTOFFEL

Lav din pizzadej.

Snit kartofler i helt tynde skiver, fx. 1 mm på et mandolinjern. Kom skiverne i iskoldt vand og lad dem ligge i vandet ca ½ time, for at “udvande” dem. Så bliver de mere sprøde.

Rul dejen ud til en pizzabund, der er så tynd som overhovedet muligt.

Osten kan du sådan set vælge efter smag og behag. Mozarella er altid lækker, men du kan også prøve med fx ricotta eller mascarpone.

Fordel kartoffelskiverne jævnt ovenpå osten og drys med god salt og peber. Allerhelst friskkværnet.

Et drys rosmarin ovenpå gør også en stor forskel.

Bag pizzaen i ovnen på din diabloplade i 4-5 minutter. Hvis du har fået bunden VIRKELIG tynd, så overvej om du bør afkorte tiden.

(Hvis ikke du har et bagestål, fx. Diablosteel, så læs lige længere nede)

HVID PIZZA – ELSK DEM ELLER HAD DEM

Det der med pizza er i så høj grad et spørgsmål om smag, at vi næsten taler religion. Derfor er hvid pizza heller ikke elsket af alle, nok mest fordi den afviger fra det klassiske pizza-koncept.

Men der er nu bare noget delikat over en fin, hvid pizza. Den er lettere, friskere – ja, nærmest mere feminin, uden at det så skal afholde “rigtige mænd” fra at spise hvid pizza.

Leg med opskriften og find din helt egen favorit. Leg med krydderier, leg med osten, prøv dig frem med topping:

  • Byt kartoflerne ud med parmaskinke
  • Drys parmesanost ovenpå
  • Kom chorizo oven på kartoflerne
  • Kom en god Pesto Genovese ovenpå osten
  • Ristede svampe og parmesanost

 

Opskrifter skal man lege med.

DEL DIN OPSKRIFT MED OS

Vi elsker når I deler jeres “mesterværker” med os.

Får du lavet noget der er så lækkert, at du vil glæde andre med en opskrift, så “tag” os gerne på de sociale medier. Vi er på Facebook og Instagram.

HAR DU IKKE EN DIABLOSTEEL.

MANGLER DU LIDT INSPIRATION

RELATEREDE OPSKRIFTER & INDLÆG

Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0