Bagestål fra Diablosteel

Flere søgeresultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Side: Brød

image0 scaled 1

Narisaras surdejsbrød

NARISARAS SURDEJSBRØD Vores Diablo-ven, Narisara, bager mange mange surdejsbrød på bagestål, og det er hun godt nok god til! Vi spurgte, om hun ikke ville

broed med sproed skorpe

Tips til brød med sprød skorpe

SÅDAN BAGER DU SELV BRØD MED SPRØD SKORPE Varmeoverførslen sker 18-20 gange bedre end med en bagesten eller på bagepladen, der fulgte med ovnen. Det

Franskbrød med sprød skorpe

Franskbrød med sprød skorpe

Der er nu ikke noget som duften af nybagt brød i huset, og et lækkert, varmt franskbrød med sprød skorpe og måske bare en smule smør, er noget de fleste har lyst til at sætte tænderne i.

img 6117 scaled 1

Surdejsbaguettes på bagestål

De smager helt fantastisk godt. Det ER en krævende proces. Men efter du har prøvet det et par gange tænker du ikke så meget over det. Og er man alligevel hjemme er det hele besværet værd!

verdens nemmeste brød

Verdens nemmeste brød.

Verdens nemmeste brød – så er det sagt.
Brødet er en vores version af Jim Laheys fantastiske nemme grydebrød. Bagt uden gryde, men på vores bagestål med masser af damp. 250 grader i 30 minutter.

surdejsbrød på bord

Koldhævet surdejsbrød lavet på røremaskine og bagestål

Denne opskrift er simpel: Hæld alle ingredienser i røremaskinen. Rør på fuld kraft. Vent……. Bag!
Opskriften fik jeg af en kollega, som bruger bagestålet hver morgen – så hun er klart en superbruger. Smag Lottes lækre brød ved at følge denne opskrift

åbent luftigt pitabrød på bord

Det perfekte hjemmelavede pitabrød

Det perfekte hjemmelavede pitabrød? Jo, med Diablosteel som medspiller smager det ikke blot rigtig godt – det er også rigtig sjovt at lave! Man føler sig som en tryllekunstner, når brødet puffer op og ligner en ballon.

kold hvede scaled 1

Koldhævet hvedebrød

Surdejsbrød med lækker sprød skorpe. DET er altså en vinder. Det holder sig friskt i lang tid, og smager fabelagtigt efter et par dage, hvis man rister det. Prøv det!

MANGLER DU LIDT INSPIRATION

RELATEREDE OPSKRIFTER & INDLÆG

Kurv0
Der er ingen produkter
Fortsæt med at handle
0